Absorbante intime cu anioni
Biointimo

Protecție maximă în orice moment!

Absorbantele Biointimo cu anioni vin în toate variantele de care ai nevoie: protej-slipuri subțiri pentru toată ziua, absorbante de zi și de noapte. Beneficiezi și de cantități duble cu pachetele DUO-PACK.

Descriere

Absorbantul intim BIOINTIMO  este  prevăzut  la mijloc cu o bandă  anionicăAnioni sunt ionii cu sarcină negativă, care în cantitate mai mică sau mai mare sunt prezenţi pretutindeni în natură. Aceştia, neutralizează ionii pozitivi ce sunt dăunatori organismului uman. Prezenţa anionilor împiedică proliferarea bacteriilor şi elimină mirosurile neplăcute, iar prin aceasta asigură o senzaţie placută şi echilibrată.  Banda anionică din mijlocul fiecărui absorbant, este soluţia inteligentă a brandului BIOINTIMO.

Modernizarea extraordinară a absorbantelor BIOINTIMO prin încorporarea acestei materii prime speciale în mijlocul fiecărui absorbant este capabilă să genereze anioni de concentraţie înaltă şi o cantitate mare de oxigen uşor solubil.  Datorită stratului higroscopic antialergen din ingrediente naturale şi a benzii anionice încorporate, absorbantele intime cu efect hemolitic vă oferă o stare generală mai plăcută şi mai uscată în zilele problematice.

Ce vă oferă absorbantele intime sanitare

 • Suprafaţă moale din bumbac premium
 • Bandă Anionică
 • Protecţie împotriva scurgerii
 • Strat de bumbac steril
 • Strat de blocare a apei
 • Poligel – material biodegradabil
 • Strat respirabil din bumbac
 • Strat de adeziv ușor de detașat

Beneficiile absorbantelor intime cu anioni Biointimo

Asigură un efect maxim de neutralizare pe cale naturală a mirosului neplăcut, nu sunt alergene şi nu conţin substanţe chimice sau  aromatice.

Absorbantele intime Biointimo menţin zona intimă uscată şi curată toată ziua, permit circulaţia aerului şi asigură o senzaţie plăcută şi echilibrată. Datorită substanţei active anionice încorporate, reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local al zonei intime.

5 variante ale absorbantelor Biointimo cu anioni

 • Protej-slipurile subţiri, BIOINTIMO EVERYDAY cu modele decorative şi adecvate purtării în timpul zilei, servesc în mod explicit pretenţiilor cotidiene.
 • Cu protej-slipurile Biointimo Duo-Pack Everyday veți avea beneficii duble pentru protecție! În fiecare pachet veți găsi 2×20 absorbante antimicrobiene, hemolitice cu efect neutralizator. Sunt protej-slipuri ușoare din bumbac ce includ o bandă concentrată cu Anioni.
 • Absorbantul intim BIOINTIMO DAY este util pentru perioada de zi a menstruaţiei, dar şi pentru neutralizarea simptomelor nedorite ale incontinenţei.
 • Biointimo Duo-Pack Day îți oferă beneficii duble față de Biointimo Day! În fiecare pachet, vei găsi un număr dublu de tampoane antimicrobiene hemolitice cu efect neutralizator, cu un preț mai bun pentru fiecare absorbant.
 • Absorbantul intim BIOINTIMO NIGHT este util pentru perioada de noapte a menstruaţiei sau în cazul scurgerilor abundente în timpul zilei, dar şi pentru neutralizarea simptomelor incontinenţei puternice.

BIOINTIMO EVERYDAY

20 bucăți pe pachet

BIOINTIMO DAY

10 bucăți pe pachet

BIOINTIMO NIGHT

8 bucăți pe pachet

De 2 ori mai mult!

BIOINTIMO Duo Pack EVERYDAY

2×20 bucăți pe pachet

BIOINTIMO Duo Pack DAY

2×10 bucăți pe pachet

De unde cumpăr

Produsele Biointimo se găsesc în rețelele de magazine DM și BebeTei.