Absorbante textile lavabile
Biointimo Poppy Pads

Confort și utilizare îndelungată!

“Poppy” este provocator, sexy, direct și modern. Fetele spun tot ceea ce își doresc în acea perioadă neplăcută a lunii, e despre ciocolată sau despre romantism. Absorbantele intime lavabile sunt nu numai foarte economice, dar şi ajută cu adevărat la protecţia mediului înconjurător.

Descriere

Absorbantele textile lavabile BIOINTIMO sunt refolosibile, ceea ce înseamnă mai puține deșeuri și un mediu mai puțin poluat odată cu fiecare menstruație.

Puterea mare de absorbție a absorbantului Poppy Pads este dată de materialul textil cu inserții de cărbune de bambus ce conferă un contact natural cu părțile intime și permite respirația pielii. Straturile absorbante din microfibră elimină efectiv umezeala în cazul unui flux menstrual mediu.  Stratul PUL, rezistent la apă, conferă o senzație de uscat, ceea ce le face confortabile la purtare.

Poppy Pads Biointimo sunt prietenoase cu portofelul: 5 absorbante intime lavabile foarte moi şi confortabile, recomandate pentru un flux menstrual mediu.

Ghid de utilizare

 • După despachetare: Desfă absorbantul şi fixează-l cu ajutorul capselor
 • Prima spălare: Înainte de utilizare, spală absorbantul la 40ºC, folosind detergent pentru rufe colorate şi un lichid de clătire. Procedează în acelaşi mod şi la următoarele spălări la maşină.
 • Mod de utilizare: Plasează absorbantul împăturit pe partea interioară a chilotului, cu dunga neagră îndreptată spre partea intimă, apoi trage aripioarele peste chilot şi fixează-le dedesubt.
 • Îndepărtarea absorbantului: Desfă capsele. Îndepărtează absorbantul de pe chilot şi pliază-l, astfel încât partea folosită să fie la interior. După ce l-ai pliat sub forma unui mic pătrat, fixează-l cu ajutorul capselor.
 • Spălarea după utilizare: Clăteşte absorbantul cu apă rece şi detergent lichid imediat după utilizare, dacă este posibil. În acest fel, sângele poate fi îndepărtat mult mai uşor. Apa caldă sau fierbinte nu sunt la fel de eficiente în cazul primei clătiri.

ECO - Prietenos cu mediul

1.Multiple utilizări

Când trebuie să schimbi absorbantul, spală-l ușor cu apă rece și săpun. Se va usca foarte rapid. Dacă folosești o toaletă publică, pliază absorbantul sub forma unui pătrat și depozitează-l într-o pungă de plastic sau într-o cutiuță până când îl poți spăla.

2.Mai puține deșeuri și mai puține mirosuri neplăcute

Când trebuie să schimbi absorbantul, spală-l ușor cu apă rece și săpun. Se va usca foarte rapid. Dacă folosești o toaletă publică, pliază absorbantul sub forma unui pătrat și depozitează-l într-o pungă de plastic sau într-o cutiuță până când îl poți spăla.

3.BIOINTIMO Poppy Pads x 5 bucăți

Cele 5 absorbante textile cu inserții de cărbune de bambus pot fi utilizate de-a lungul unei săptămâni de menstruație, unul după altul, în zilele cu flux scăzut sau mediu!

Cea mai bună alegere

 • Pentru adolescentele care sunt la primele menstruații
 • Pentru mămicile cu preocupări ecologiste
 • Pentru doamnele care nu agreează utilizarea tampoanelor intravaginale

Compoziție

 • Strat exterior etanş: 100% poliester cu strat de poliuretan;
 • Strat exterior absorbant: 100% poliester;
 • Strat interior absorbant: 100% poliester.

Atenție!

 • Dacă nu poţi spăla absorbantul imediat după utilizare, pliază-l în cea mai mică formă şi pune-l în poşetă sau în buzunar.
 • Dacă absorbantul utilizat este deja uscat, se poate spăla la maşină împreună cu lenjeria intimă colorată.

De unde cumpăr

Produsele Biointimo se găsesc în rețelele de magazine DM și BebeTei.

Close Menu
Share
Pin
Share
Tweet