Despre Biointimo

Biointimo este o marcă unică pe piaţa produselor de igienă intimă. Absorbantele Biointimo sunt fabricate prin tehnologia premium şi conţin ingrediente naturale pentru a asigura o îngrijire perfectă care să răspundă cerinţelor femeii moderne a secolului XXI. Misiunea noastră stă sub semnul conştientizării sănătăţii, in domeniul igienei intime, cu accent pe menţinerea sănătăţii optime feminine.

Biointimo produce primele absorbante intime cu efect hemolitic disponibile pe piaţa din Romania, care se găsesc în comerţul farmaceutic şi în comerţul cu amănuntul din România.

Despre Inter Pharma Company

Din 2005 suntem alături de femei și le susținem să-și mențină sănătatea intimă. Anul 2012 marchează oportunitatea de a fi unici importatori ai produselor Biointimo. Partenerii noștri sunt rețelele de magazine DM, BebeTei și FarmaciaTei.

 

Despre Inter Pharma Company

Din 2005 suntem alături de femei și le susținem să-și mențină sănătatea intimă. Anul 2012 marchează oportunitatea de a fi unici importatori ai produselor Biointimo. Partenerii noștri sunt rețelele de magazine DM.

 

Contactați-ne chiar azi

Produsele Biointimo pot fi distribuite și în alte rețele.