Produse Biointimo

Produse organice pentru femei în perioada menstruală

Produsele Biointimo sunt o gamă de produse necesare în perioada menstruală. Biointimo a venit în întâmpinarea femeilor cu toate produsele de care are nevoie în această perioadă.

Absorbante intime cu anioni Biointimo

Absorbantele Biointimo cu anioni vin în toate variantele de care ai nevoie: protej-slipuri subțiri pentru toată ziua, absorbante de zi și de noapte. Beneficiezi și de cantități duble cu pachetele DUO-PACK.

Cupa menstruală Biointimo Aqua-Tampon

Utilizarea cupelor menstruale Aqua-Tampon Biointimo rezolvă problema schimbării dese a tampoanelor, a scurgerilor și a orelor de utilizare. Ideală pentru noapte, bazin și activității sportive în timpul perioadei menstruale.

Plasture termic autoadeziv Biointimo

Utilizarea acestor plasturi  calzi are  efect de calmare naturală  a durerilor prin forţa rocilor vulcanice şi a plantelor medicinale. Fără efecte secundare, vă simţiţi bine chiar şi în cele mai dificile zile!

Şerveţele igienice intime Biointimo Ladies

Biointimo Ladies, au fost concepute pentru igiena şi reîmprospătarea zonelor intime, iar datorită acidului lactic din compoziție îmbunătăţeste capacitatea de apărare a zonei intime împotriva infecţiilor prin menținerea optimă a valorii pH-ului local.

Biointimo Poppy Pads

Absorbante textile cu cărbune de bambus

Biointimo Poppy Pads sunt absorbante textile lavabile. Materialul textil cu inserții de cărbune de bambus conferă un contact natural cu pielea și permite respirația. Sunt confortabile la purtare datorită stratului rezistent la apă.

De unde cumpăr

Produsele Biointimo se găsesc în rețelele de magazine DM și BebeTei.